LZG Group koopt leverancier revalidatiehulpmiddelen

2011 M10 24

RSR is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen met vestigingen in Silvolde, Nieuwleusen en Arnhem. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ), zorgverzekeraars, het UWV en particulieren worden hulpmiddelen geleverd met alle bijbehorende dienstverlening.

Strategische overname

LZG Group is de holdingmaatschappij van de activiteiten van de Louwman Group in de hulpmiddelenmarkt. Met de bedrijfsovername van Welzorg bijna een jaar geleden was LZG Group actief geworden in die markt.

‘Met deze strategische overname versterken wij onze positie in de Nederlandse markt’, zegt directeur Jelle Hassefras van LZG Group. ‘Wij kunnen hierdoor meer voordeel realiseren door de verkregen schaalgrootte en sterke naam van RSR.’

Overname bedrijf

RSR is al jaren een vertrouwde naam in de hulpmiddelenmarkt in Nederland. ‘Om op lange termijn succesvol te zijn is het belangrijk om schaalvoordelen te kunnen realiseren’, aldus directeur Sicor Smits van RSR. ‘Door ons aan te sluiten bij LZG Group creëren wij een win-winsituatie voor alle betrokkenen.’

RSR blijft binnen de LZG Group een zelfstandige positie behouden. LZG Group en RSR doen geen mededelingen over de hoogte van het overnamebedrag.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!