Management buy-in bij Adel Media

Redactie team, Brookz | December 15, 2011

Sluiter vormt sinds zijn bedrijfsovername samen met financieel directeur René Spiekman (50) het management en de aandeelhouders van Adel Media.

Management buy-in

Adel Media is als allround grafisch dienstverlener actief in de drukkerij en printbranche. Deze dienstverlener is in de loop der tijd uitgebreid met de strategische overname van DeltaHage, de voormalige staatsdrukkerij in Den Haag. In 2008 kwam daar opnieuw een uitbreiding bij door de bedrijfsovername van het Almeers printbedrijf Adel Print en Repro Nederstigt in Amersfoort.

Financieel directeur Spiekman was op zoek naar een sterke partner om gezamenlijk het management mee te voeren. De nieuwe aanwinst Sluiter heeft jaren ervaring binnen de grafische en papierindustrie en was op zoek naar een bedrijf te koop waar hij via een management buy-in in kon participeren.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen