Management buy-in bij Falkom

Redactie team, Brookz | November 3, 2015

Gespecialiseerd

Falkom produceert en levert takel- en bergingsmateriaal in de lichte, midden- en zware klasse. Daarnaast levert Falkom een breed scala aan accessoires voor de bergingsbranche, zoals lieren, zwaailampen en autolaadkranen. Het gespecialiseerde bedrijf levert voor 15 procent aan de Nederlandse markt; het overgrote deel van de afnemers (85 procent) komt uit de rest van Europa.

Eigen bedrijf runnen

Evert van de Glind heeft al een stevige carrière in loondienst achter de rug, waarvan de laatste jaren als manager bij een grote Europese winkelinrichter. De ondernemer uit Scherpenzeel is blij met de bedrijfsovername: ‘Ik ben een ondernemer in hart en nieren met een grote voorliefde voor techniek en wilde al heel lang een eigen bedrijf runnen.’ Van de Glind werd bij de overname begeleid door Marktlink Fusies & Overnames.

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Kijk op ons overnameplatform

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse