Management buy-in bij geitenkaasproducent

Redactie team, Brookz | February 18, 2014

Overname bedrijf

Amalthea verwerkt geitenmelk tot half-harde kaas in verschillende formaten en een gevarieerde receptuur. Het bedrijf in het Noord-Brabantse Rijen was onderdeel van ZLTO en coöperatie Amalthea.
 

De verzelfstandiging is volgens algemeen directeur Cees Verstijnen en coöperatievoorzitter Erik van Logtestijn een goede ontwikkeling voor zowel de geitenhouders als het productiebedrijf. Voor het management en de ongeveer 30 medewerkers heeft de overname van het bedrijf geen gevolgen.

Koper

Koper Joop de Groot is een ondernemer met veel kennis van de markt en ruim 30 jaar ervaring in de kaassector. Vanuit zijn commerciële functies en bestuurlijke ervaring, waaronder voorzitter van de Raad van Handel, Industrie & Dienstverlening (Bodegraven) en het bestuur van de Kamer van Koophandel, heeft hij een uitgebreid nationaal- en internationaal netwerk in de kaasgroothandel en de levensmiddelendetailhandel opgebouwd.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen