Management buy-in bij revalidatiestoffeerderij

Redactie team, Brookz | November 17, 2011

De 53-jarige Ory heeft jarenlange ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en is na verkoop van zijn aandelenbelang op zoek gegaan naar een productiebedrijf met een innovatief tastbaar product.

Management buy-in

Na diverse bedrijven te hebben bekeken, is afgelopen zomer Revalidatiestoffeerderij Keizer naar voren gekomen. Met de toenmalige directeur-grootaandeelhouder (DGA) was een klik en hij zag in Ory de juiste kandidaat voor het continueren van zijn familiebedrijf.

Revalidatiestoffeerderij Keizer houdt zich bezig met de ontwikkeling en bekleding van onderdelen van ortheses en rolstoelen en zoals hoofdsteunen, armleggers, voetplaten, zittingen en rugleuningen. De onderneming past bij de ondernemer vanwege zijn technische achtergrond met een specialisatie in industrieel ontwerp. ‘Dit bedrijf gaat door mede door de vergrijzing een mooie toekomst tegemoet’, aldus Ory na de management buy-in.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen