Management buy-in door Guido Slump

Redactie team, Brookz | January 9, 2012

Management buy-in

Slump komt uit een ondernemersfamilie. Hij heeft op bestuursniveau gewerkt bij ondernemingen zoals Antonius Vessel Heads en Fico. Met de bedrijfsovername van Disselhorst Metaal gaat een lang gekoesterde wens om zelf ondernemer te worden in vervulling, laat hij weten.

Hij verwacht dat hij de omzet van het bedrijf na de bedrijfskoop, ondanks de moeilijke situatie in de metaalsector, kan laten groeien naar 10 miljoen euro. De focus van de nieuwe eigenaar ligt in de eerste maanden op het toevoegen van waarde door uitbreiding van het dienstenpakket met engineering, assemblage en logistiek.

‘Want in deze zeer concurrerende markt moet je niet willen concurreren op prijs’, zegt Slump tegen Metaalnieuws.nl. ‘Het is juist belangrijk om de problemen van afnemers te ondervangen met oplossingen die het voor beide partijen aantrekkelijk maakt langdurig samen te werken.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen