Management buy-in Heruvent BV

Redactie team, Brookz | February 21, 2017

Heruvent (ook bekend onder de naam vlakkelichtkopel.nl) werd in 2010 opgericht door Hans Ruijs en zijn zoon Erik. Het bedrijf is ontwikkelaar, producent en leverancier van hoogwaardige daglichtelementen voor platte en licht hellende daken ten behoeve van particuliere en utiliteitsbouwwerken. Heruvent is de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een bekende speler op de Nederlandse en Belgische markt.

Management buy-in

Max Barenbrug heeft voor diverse internationale ondernemingen gewerkt, de laatste twaalf jaar daarvan als algemeen directeur met een sterke ondernemerswens. Vader en zoon Ruijs zullen de komende maanden betrokken blijven voor een soepele overdracht van de werkzaamheden. Daarna zal Ruijs senior als commissaris betrokken blijven bij de organisatie. Max Barenburg werd bij zijn bedrijfsovername begeleidt door Marktlink Fusies & Overnames.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen