Management buy-in voor Bart Labrie

Redactie team, Brookz | March 19, 2013

Management buy-in

H&P Moulding Emmen is een specialistisch kunststofverwerkend bedrijf, dat zich met name richt op het produceren van micro-spuitgietonderdelen voor de medische sector en meet- en regeltechniekbranche. De Drentse onderneming behaalt met 13 medewerkers een omzet van ongeveer twee miljoen euro.
 

‘H&P Moulding is een uniek bedrijf dat zich richt op de maakindustrie van de toekomst’, zegt Labrie over de management buy-in. ‘Met mijn ervaring in de kunststoffenindustrie en in het internationale zakendoen, denk ik dit bedrijf uit te bouwen en verder geschikt te als gespecialiseerd partner voor de Nederlandse en buitenlandse hightechbedrijven.’

Bedrijfsverkoop

De oprichters Smit en Ellerman speelden al langer met de gedachte van een mogelijke bedrijfsverkoop. Door de persoonlijke en zakelijke klik met Labrie, besloot het duo om het bedrijf te verkopen. Meest opvallende wapenfeit van Labrie is zijn introductie van de 20-literflessen die op de kantoorwaterkoelers horen.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen