Management buy-in voor ITH Complast

Redactie team, Brookz | June 7, 2013

Buy-and-build

ITH Complast ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige huishoudelijke consumentenproducten voor het gebruik in en rondom huis, alsook buitenshuis. ITH Complast bedient nationale en internationale (food-)retailers met het consumentenmerk Dumil® en private labels met een volledige range voor vriezen, vers houden, bakken en braden, meeneemverpakkingen en afvalzakken voor binnen en buiten.

 

MBI-kandidaten

De MBI-kandidaten Leen Paardekooper en Edmund Siegers hebben jarenlange ervaring in de verpakkingenbranche. Paardekooper was CEO van Paardekooper Groep tot 2010, Siegers was voorheen actief als algemeen directeur van Depa Disposables (onderdeel van Paardekooper Groep).

 

De kopers zien voor ITH Complast goede groeimogelijkheden en de onderneming leent zich als een platform voor een verdere buy-and-build strategie. De kopers werden begeleid door AenF Partners. Deutsche Bank trad op als financier.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen