Management buy-in voor Mark Zwijnenburg

Redactie team, Brookz | December 10, 2013

Management buy-in

Blooming trainingsbureau is een gespecialiseerd trainingsbureau dat zich met name richt op medezeggenschap en pensioentrainingen. Bij het Bergense bedrijf is tevens een hotel gevestigd, waardoor leren en logeren samen komen.
 

MBI-kandidaat Mark Zwijnenburg was eerder onder andere directeur van AOG School of Management en Comenius. Nu is hij door de bedrijfsovername eigenaar van Blooming trainingsbureau. Tijdens zijn management buy-in werd hij begeleidt door BuyInside.

Bedrijfsverkoop

Bij de bedrijfsverkoop van Blooming trainingsbureau heeft de Stichting Blooming nadrukkelijk gekozen voor een nieuwe directeur-aandeelhouder die de bestaande positie wil uitbouwen met behoud van de huidige identiteit. De samenwerking met Blooming hotel verandert dan ook niet.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen