Management buy-out bij Nibag

Redactie team, Brookz | September 13, 2013

Management buy-out

Nibag is een advies- en projectmanagementbureau op het gebied van huisvesting- en energievraagstukken. Na een periode van 17 jaar komt met de management buy-out hiermee voor NyStaete Group en Eric Nijkamp persoonlijk een einde aan het aandeelhouderschap van Nibag.
 

In het tweede halfjaar van 2012 is er een nieuwe directeur aangesteld en het huidige managementteam gevormd om het Hengelose bedrijf weer op de rit te krijgen. ‘Met een aanzet in 2012 heeft het managementteam dit jaar de kosten aanzienlijk gereduceerd en de orderportefeuille goed gevuld’, staat in het persbericht. Met deze resultaten heeft het huidige managementteam laten zien dat de turn-around is ingezet. De nieuwe directie wil de huidige koers voortzetten door een volledige bedrijfsovername en de organisatie verder ontwikkelen en uitbouwen.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen