Management buy-out bij Reining Transport

Redactie team, Brookz | May 20, 2014

Bedrijfsovername

Reining trad 25 jaar geleden vanuit het familiebedrijf toe tot de Koninklijke Wagenborg Groep via een bedrijfsovername. Deze maand is het moment aangebroken dat een zelfstandige bedrijfsvoering voor Reining Transport een betere keuze is.
 

‘Onder leiding van het huidige management van Wagenborg Reining is nagedacht over een solide toekomst voor de wegtransportactiviteiten van Reining en is gezamenlijk deze conclusie getrokken’, staat in het persbericht.

Management buy-out

‘Met deze management buy-out heeft Reining alles in huis voor een goede toekomst’, vervolgt de persverklaring. ‘In de loop van de tijd zullen de bekende uitingen die refereren aan het Wagenborg verleden - zoals de bekende vlag - verdwijnen en vervangen worden door het nieuwe logo van Reining.
 

Het onroerend  goed van Reining Warehousing op de locatie industriepark Rengers te Kolham aan de A7 blijft in eigendom bij Koninklijke Wagenborg. Het management zal gevoerd worden door dezelfde directie als van Reining Transport.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen