Management buy-out bij Temati

Redactie team, Brookz | February 8, 2013

Bedrijfsverkoop

Temati is een toeleverancier van speciale producten voor de (petro-)chemische industrie, scheepsbouw en offshore. Het Beverwijkse bedrijf werd in 1962 opgericht door moederbedrijf Hertel Holding.

De bedrijfsverkoop van Temati past binnen de strategie van Hertel Holding om zich te richten op de kernactiviteiten access solutions, isolatie en coatings in industriële omgevingen. Door een management buy-out nemen Frank Scheerder, Arjan Jongkind en Stefan Naenen het bedrijf over.
 

‘Deze verzelfstandiging van Temati door een management buy-out sluit perfect aan bij de ontwikkelingen die de onderneming de afgelopen jaren heeft doorgemaakt’, aldus kersverse directeur Frank Scheerder. ‘Door volledig autonoom te gaan functioneren zijn we in staat onze strategie, visie en werkwijze effectiever voort te zetten.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen