Management buy-out bij Whizpr

Redactie team, Brookz | January 7, 2011

Bedrijf verkopen

Annerieke Kamphuis en Willemijn Vader zijn de nieuwe eigenaren van Whizpr. Hoeveel het duo betaald voor alle aandelen, is niet bekend. Het PR-bureau moet volgens vertrekkend directeur Van Beek in andere fase ingaan met nieuwe mensen aan het roer.

'Whizpr is net tien jaar geworden en dit is een uitstekend moment om het bedrijf te verkopen. Er hadden vast nog wel tien mooie jaren ingezeten, maar ik denk dat het voor Whizpr beter is om met nieuw elan de volgende fase in te gaan.'

Management buy-out

Vader, sinds dag één betrokken bij Whizpr, benadrukt dat er weinig zal veranderen bij het Gelderse bedrijf na de management buy-out. 'Never change a winning team. De laatste paar jaar hebben we vol ingezet op online PR en social media in de communicatie van bedrijven. Doordat we daarmee relatief vroeg zijn gestart, zien we dat onze investeringen nu hun vruchten beginnen af te werpen.'

Whizpr is een Benelux PR-adviesbureau gespecialiseerd in technologie en lifestyle, zowel voor offline als online media. Het bedrijf heeft 18 medewerkers in dienst en doet de public relations in Nederland voor onder andere Google, Sony en PayPal.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen