Management buy-out Bordex Packaging

2010 M12 20

Bedrijfsovername

Halverwege het afgelopen jaar besloot Global Plastics International de verpakkingsactiviteiten in Apeldoorn door een management buy out (MBO) af te stoten. Bert Hengeveld nam daarop alle aandelen van Bordex Packaging over.

De bedrijfsovername heeft geen gevolgen voor de organisatie, benadrukt de managing director. De huidige afspraken en condities met Global Plastics International, zoals de productielocatie voor PVC-film, blijven intact. Dat geldt eveneens voor de overige preferred suppliers.

Management buy-out

'Met deze management buy-out is de weg ingezet om Bordex Packaging om te vormen tot een gezonde en onafhankelijke aanbieder van verpakkingen en films voor de food-industrie', vertelt Hengeveld. 'Met een duidelijke marktaanpak zijn we nu in staat snel en flexibel in te spelen op de marktontwikkelingen, waardoor we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.'

Bordex Packaging is een oplossingsgerichte 'makelaar' in verpakkingsoplossingen. Het Apeldoornse bedrijf gebruikt onder andere kunststoffolies, schalen en custom made-verpakkingen voor voornamelijk klanten in de voedingsindustrie. Bordex Packaging heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!