Management buy-out Bordex Packaging

Redactie team, Brookz | December 20, 2010

Bedrijfsovername

Halverwege het afgelopen jaar besloot Global Plastics International de verpakkingsactiviteiten in Apeldoorn door een management buy out (MBO) af te stoten. Bert Hengeveld nam daarop alle aandelen van Bordex Packaging over.

De bedrijfsovername heeft geen gevolgen voor de organisatie, benadrukt de managing director. De huidige afspraken en condities met Global Plastics International, zoals de productielocatie voor PVC-film, blijven intact. Dat geldt eveneens voor de overige preferred suppliers.

Management buy-out

'Met deze management buy-out is de weg ingezet om Bordex Packaging om te vormen tot een gezonde en onafhankelijke aanbieder van verpakkingen en films voor de food-industrie', vertelt Hengeveld. 'Met een duidelijke marktaanpak zijn we nu in staat snel en flexibel in te spelen op de marktontwikkelingen, waardoor we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.'

Bordex Packaging is een oplossingsgerichte 'makelaar' in verpakkingsoplossingen. Het Apeldoornse bedrijf gebruikt onder andere kunststoffolies, schalen en custom made-verpakkingen voor voornamelijk klanten in de voedingsindustrie. Bordex Packaging heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen