Redactie team, Brookz | May 3, 2016

Vorige week is er een handtekening gezet onder de management buy-out. De afgesplitste creditmanagement activiteiten gaan verder onder de groepsnaam CRDT en zullen onder verschillende labels worden aangeboden, waaronder MODINT Credit & Finance. De directie van CRDT wordt gevormd door Frans van der Hoorn (algemeen directeur), Charrel van den Bovenkamp (operationeel directeur) en Jeroen Leijser (commercieel directeur). Het management werd bij haar buy-out begeleid door Florijnz Corporate Finance. 

 Strategische verbreding

Modint, ondernemersorganisatie voor de mode, interieur, textiel en tapijtbranche biedt al meer dan 70 jaar creditmanagementdiensten aan voor haar leden. Door de verzelfstandiging kunnen nu ook niet-leden en andere branches gebruik maken van de dienstverlening van CRDT. De strategie van CRDT is gericht op de verbreding van het brancheconcept naar aanverwante sectoren in Nederland.

Buitenlandse expansie

Binnen de modebranche zal worden ingezet op verdere expansie in het buitenland. In Duitsland, Denemarken en België heeft CRDT inmiddels een ruime klantenportfolio opgebouwd in mode, schoenen en sport en zijn er veel mogelijkheden om verder te groeien. Binnen Nederland is het streven de positie als marktleider in de modesector te versterken.

Bekijk hier het volledige aanbod bedrijven te koop op Brookz.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen