Management buy out MUIS Software

Redactie team, Brookz | January 22, 2016

MKB-markt

MUIS Software ontwikkelt al sinds 1984 administratieve software, te weten accountancysoftware, online boekhouding en enterprise resource planning (ERP) software. Inmiddels bedient zij meer dan 15.000 klanten: zzp’ers, mkb’ers, handelsbedrijven en accountantskantoren.

Groeiscenario

Mattijs Wilms is in 2000 als programmeur begonnen bij MUIS Software. Hij was vanaf het begin betrokken bij onder andere de ontwikkeling van iMUIS Online. Al in 2012 heeft Dick Heijnis Mattijs Wilms benoemd tot algemeen directeur en de dagelijkse leiding aan hem overgedragen. In de komende periode wil de directie van MUIS Software zich richten op de verfijning van producten en op de ondersteunende marketing. Het streven is om nog verder door te groeien.  Om deze management buy-out te realiseren, heeft de directie van MUIS Software gekozen voor een samenwerking met Main Capital en de Rabobank.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse