Management buy-out voor Amsterdamse ontwerpstudio

Redactie team, Brookz | December 20, 2013

Management buy-out

Van Dijkc begon zijn carrière bij Stevens Van Dijck Bouwmanagers en Adviseurs (het bedrijf van zijn vader), waarna hij in december 2011 de overstap naar D/Dock maakte als managing director. ‘Toen huidige mede-eigenaar Wouter Fris liet weten dat hij geen tien jaar wilde werken aan zijn eigen afscheid, begonnen bij mij de raderen te draaien en hebben we veel met elkaar gesproken over de toekomst van D/Dock’, aldus Van Dijck. ‘Het bedrijf was groeiende en de naamsbekendheid nam toe. D/DOCK was toe aan een nieuwe stap en ik zag hierin een mooie rol voor mijzelf weggelegd.’
 

Zijn toetreding als aandeelhouder - naast Fris en Francesco Messori - via een gedeeltelijke bedrijfsovername luidt de volgende fase van D/Dock in waarin de focus op marktverbreding, integrale business cases en internationalisering ligt. Op termijn zal het belang van Van Dijck uitgroeien tot een meerderheidsbelang in het Amsterdamse bedrijf.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen