Management buy-out voor golf- en groenactiviteiten Heijmans

Redactie team, Brookz | March 7, 2014

Management buy-out

Heijmans heeft haar groen- en golfactiviteiten verkocht aan het huidige management, bestaande uit Gerard van de Werf en Frans Reulink. De beursgenoteerde onderneming behoudt het derde onderdeel 'Sport' (de realisatie van sportvelden, sportaccommodaties en -verlichting).

Met de bedrijfsovername gaan ongeveer 100 medewerkers, voornamelijk werkzaam in de buitendienst, over in de nieuwe onderneming. De overige tien medewerkers die zich bezighouden met 'Sport', blijven werkzaam bij Heijmans.
 

‘Met deze management buy-out kunnen we verdere invulling geven aan de dienstverlening op gebied van groenonderhoud, zoals daktuinen en de realisatie van golfbanen’, aldus de nieuwe eigenaren Gerard van de Werf en Frans Reulink van het nieuwe De Enk Groen & Golf.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen