Management buy-out voor Medusoft

Redactie team, Brookz | July 6, 2011

Het management van het Beverwijkse bedrijf bestaat uit directeur Erik Remmelzwaal, sales manager Sander Mossing Holsteijn en account manager Joram van Til. Het trio nam via een management buy-out de resterende 72 procent van de aandelen over van de voormalig eigenaar.

Bedrijf kopen

In de tien jaar van haar bestaan is Medusoft uitgegroeid van een kleine softwareleverancier tot een beveiligingsspecialist van netwerken en andere beveiligingstoepassingen in het Nederlandse taalgebied met inmiddels 35 medewerkers.

‘Met deze bedrijfsovername kunnen wij onze strategie voor de verdere groei van Medusoft voortzetten’, zegt directeur Remmelzwaal. ‘Door de uitbreiding van onze diensterlening en een breder productenpakket spelen we in op de groeiende behoefte aan gespecialiseerde netwerkbeveiliging.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen