Management buy-out voor Ton van der Zouwen

Redactie team, Brookz | October 25, 2013

Bedrijf te kopen

Accessio Reïntegratiediensten begeleidt namelijk boventallige medewerkers en werknemers die door ziekte en/of beperkte belastbaarheid niet meer in hun huidige functie kunnen functioneren. In mei vorig jaar werd het Roosendaalse bedrijf nog verkocht door WVS-groep aan The Professionals Group. Ruim anderhalf jaar later staat Accessio Reïntegratiediensten op eigen benen door een bedrijfsovername.
 

‘Na zoveel jaren in de rol te hebben gezeten van ondernemende directeur is het geweldig dat ik nu als directeur-grootaandeelhouder volledig sturing kan geven aan Accessio’, zegt Van der Zouwen na het bedrijf te kopen.

Bedrijfsverkoop

Ton van der Zouwen was sinds begin 2009 directeur bij Accessio Reïntegratiediensten. Door de beperkte synergie met de andere werkmaatschappijen van The Professionals Group is door de directie een keuze gemaakt om het bedrijf te verkopen.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen