Redactie team, Brookz | November 24, 2010

Hoeveel het huidige management, bestaande uit Marije Bedaux, Hielke Bruin, oprichter Ruud Harinck en Terry Verheij, betaald aan het beursgenoteerde uitzendconcern voor het merendeel van de aandelen, is niet bekend.

Management buy out

Voxius werd in 1997 opgericht door Harinck. Negen jaar later nam Vedior een meerderheidsbelang in de detacheerder van juristen in het bedrijfsleven, de advocatuur en het notariaat. Toen Vedior in 2008 werd overgenomen door Randstad, verhuisde het aandelenpakket in Voxius mee.

Nu Voxius door een management buy-out weer volledig handen is, ambieert het groei. 'Maar we blijven een nichespeler met maatwerk in het hogere segment', aldus Harinck. 'Groei en schaalvergroting zijn geen doel op zich. Maatwerk lever je het beste met betrokken professionals. Dan moet je juist niet te groot zijn.'

Overname

'De closing van de overname is natuurlijk een mooi moment, waarbij alles gebundeld wordt in een uurtje van handtekeningen zetten', vervolgt de Voxius-oprichter. 'Maar de daaraan voorafgaande periode is eigenlijk bijzonderder geweest: net als in een goed huwelijk komt er toch af en toe druk op de relatie. Die momenten waren goed en leerzaam en geven ons de wetenschap dat we als aandeelhouders meer zijn dan de som der delen.'

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen