Management en investeerder nemen Into Telecom over

Redactie team, Brookz | May 2, 2014

Verkoop bedrijf

Into Telecom is een landelijk opererende aanbieder op het gebied van oplossingen voor vaste en mobiele telefonie en ICT-vraagstukken. Het klantenbestand bestaat uit ruim 5.000 klanten, waaronder tal van beursgenoteerde bedrijven, gemeentes, zorginstellingen en MKB-bedrijven. De onderneming bestaat uit circa 135 medewerkers, waaronder ruim 40 franchisenemers.
 

‘De afgelopen tien jaar heb ik met veel plezier eraan mogen bijdragen om deze organisatie uit te bouwen van een bedrijfje geleid vanuit een huiskamer tot de absolute nummer één in de zakelijke telecom markt’, aldus grootaandeelhouder Jan-Willem van Dijk. ‘Gezondheidsproblemen hebben mij helaas genoodzaakt om het bedrijf in de verkoop te zetten.’ 

Investeerder

Into Telecom is gekocht door het directieteam Frank van Rossum, Erik van Arkel, Eric van den Hatert, Ernstjan Nijsink en Jim Egging en investeerder Foreman Capital, waarbij het management een substantieel minderheidsbelang neemt.
 

Van Rossum: ‘Als directieteam zijn wij dankbaar dat wij de kans krijgen om financieel te participeren in deze deal. Into Telecom is altijd een uitstekend geleid bedrijf geweest en het is nu aan ons om na de bedrijfsovername die successen verder uit te bouwen. Die ruimte krijgen wij ook ten volle van onze nieuwe grootaandeelhouder en dat maakt dat wij met extra trots en motivatie aan deze klus beginnen.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen