Marathonreizen-specialist Holland Runner verkocht

Redactie team, Brookz | June 3, 2014

Bedrijfsoverdracht

Holland Runner biedt sinds 1996 volledig verzorgde marathonreizen aan - inclusief startbewijzen - naar populaire marathons over de hele wereld, zoals Londen, Berlijn en New York. Onder de vleugels van Kras wordt het label via de website voortgezet en verder uitgebouwd. De voormalige eigenaren blijven na de bedrijfsoverdracht de komende twee jaar als adviseur aan het label verbonden.

 

‘Hardlopen wordt steeds populairder; zowel recreatief in kleine clubjes als officieel via een marathon, staat in het persbericht van moederorganisatie TUI. ‘Met name de marathons in New York, London en Berlijn zijn populair, de vraag naar startbewijzen is enorm, terwijl het aanbod beperkt is. Kras is na deze bedrijfsovername in staat om per marathon een fors aantal startbewijzen in te kopen.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen