MBI'er koopt bedrijf Interline Systems

Redactie team, Brookz | December 3, 2013

Bedrijfsoverdracht

Interline Systems is een specialist in analytische meetapparatuur voor de water-, proces en olie- en gasindustrie. Het Heerhugowaardse bedrijf werd in 1990 opgericht door Frans Boot. Door het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd besloot hij het bedrijf te verkopen.
 

Via een volledige overname zijn Bart Struwe en een investeerdersgroep eigenaar geworden van Interline Systems. Boot blijft nog enkele maanden aan het bedrijf verbonden om te zorgen voor een goede bedrijfsoverdracht. MBI-kandidaat Struwe heeft inmiddels de dagelijkse leiding inmiddels op zich genomen.
 

Koper Struwe heeft na zijn studie Aardwetenschappen aan de TU Delft diverse management- en directiefuncties bekleed, zoals bij Procter & Gamble en KPN. De investeerdersgroep heeft een sterk netwerk in de Nederlandse industrie, met name waar Interline Systems haar klanten vindt.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen