MBO-kandidaat Joost ter Brugge neemt Integro Dordrecht over

Redactie team, Brookz | August 20, 2013

Management buy-out

Joost ter Brugge was sinds 2011 commercieel directeur bij Integro Bedrijfswageninrichtingen, een bedrijf met vestigingen in Obdam en Dordrecht. Samen met algemeen directeur Dennis Erades had de MBO-kandidaat vijftig procent van de aandelen in handen. Door deze bedrijfsovername van de activiteiten in Dordrecht koopt Ter Brugge zijn zakelijk partner uit en gaat verder onder de naam Mobilita.
 

We krijgen steeds vaker opdrachten bij dealers, zegt Ter Brugge na de management buy-out. Voor ik bij Integro ging werken, was ik directeur bij Van Mossel Bedrijfswagencentrum. Ik kreeg toen regelmatig te maken met toeleveranciers die niet snel genoeg een om- of inbouw konden leveren, waardoor de levertijd opliep. Dat moet anders kunnen, dacht ik toen. Wij doen het nu binnen een paar dagen in plaats van weken.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen