Redactie team, Brookz | July 5, 2013

Strategische overname

Meditel is marktleider in ons land op het gebied van medische keuringen, risico- en claimbeoordelingen voor verzekeraars, verzekeringstussenpersonen, bedrijven, overheden en particulieren. 365 richt zich momenteel op de versterking van de arbodienstverlening.
 

Met de strategische overname neemt de uitvoeringscapaciteit van Meditel flink toe. Vestigingen van het Goudse bedrijf zijn vaker open en er komt een mobiele unit bij. Hiernaast wordt het team van Meditel uitgebreid met een groot aantal deskundige en gespecialiseerde artsen en assistenten.
 

‘Vroeger zag Meditel de arbodiensten als concurrent’, zegt directeur Jeroen van Luijk. ‘Nu gaan we een strategische samenwerking aan. Voortschrijdend inzicht dat goed is voor de klanten.’ Twee jaar geleden werd het bedrijf via een management buy-out verkocht door CED Holding aan Van Luijk.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen