Meerderheidsbelang MKB Fonds in Advisor ICT Solutions

Redactie team, Brookz | February 23, 2017

Advisor uit Mijndrecht is een ICT-dienstverlener die sinds 1985 haar klanten ondersteunt bij het realiseren van ICT-oplossingen. De organisatie levert diensten op het gebied van netwerkinfrastructuur, telefonie, monitoring, hosting en werkplekbeheer. Advisor heeft ruim 50 werknemers in dienst en realiseert jaarlijks een omzet van ruim zes miljoen euro. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de complete ICT-omgeving van honderden bedrijven.

Meerderheidsbelang

MKB fonds heeft een meerderheidsbelang genomen in Advisor nadat het eerder ook participeerde in Joheco Automatisering en De Computerwacht, sectorgenoten van Advisor welke een samenwerking zijn aangegaan onder de ‘Futureproof Group’. In de nieuwe samenstelling blijft het voormalig management aan en financieel betrokken bij het bedrijf. MKB Fonds kwam in aanraking met Advisor door Marktlink Fusies & Overnames.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse