Meerderheidsbelang Sanday’s in De Belegde Boterham

2011 M06 30

Hoe groot het aandelenbelang is dat Sanday’s Bakeries in de specialist in luxe vergaderlunches neemt en hoeveel er voor betaald wordt, is niet bekend. 

Strategische overname

Sanday’s is voornamelijk bekend geworden vanwege haar shop-in-shoplocaties, met in karton verpakte sandwiches en andere versproducten zoals panini’s, broodjes en salades uit eigen keuken.

‘Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten die aansluiting vinden bij onze core business', verklaart oprichter Wessel Wessels van Sanday’s de strategische overname. ‘De kraakverse vergaderlunch van De Belegde Boterham sluit hier perfect op aan.’

Bedrijf kopen

De Belegde Boterham groeide snel in de eerste jaren na de oprichting in 2006. De authentieke vergaderlunch, gepresenteerd in een rieten mand, is snel een begrip geworden in Nederland.

‘Door de gedeelde bedrijfsovername door Sanday’s kunnen we nu versneld een landelijk netwerk realiseren’, zegt oprichter Onno Knoppert van De Belegde Boterham. ‘Nu kunnen we met één uniforme kwaliteit onze klanten in heel Nederland kunnen bedienen.’

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!