Redactie team, Brookz | June 22, 2015

Strategische overname

De bedrijfsovername wordt ondersteund door H2 Equity Partners die begin juni instapte en mede-eigenaar van Myler is geworden. Met hulp van de nieuwe grootaandeelhouder wil Myler groeien in de arbeidsbemiddeling, onder meer door strategische overnames. De aankoop van Jenrick is het eerste resultaat van deze samenwerking.

Jenrick Nederland werd in 1986 opgericht als zelfstandig kantoor van Jenrick Group UK, in 1967 opgezet door Jenny en Patrick Murphy. In 2008 is Jenrick Nederland verzelfstandigd als bemiddelaar van zelfstandige it-specialisten voor opdrachtgevers. Het bureau bedient zowel profit als non-profit organisaties met werving, contractmanagement en payroll-diensten. Op het kantoor in Culemborg werken 28 medewerkers.

Myler is in 2009 opgericht door Achmea en Toon van Bodegom als oplossing voor het contracteren van zelfstandige professionals, met name in de ict-sector. Het bedrijf is ook actief in de financiële dienstverlening, personeelszaken, marketing & communicatie en (project)management. Bij het bedrijf werken momenteel twintig medewerkers. Vorig jaar stapte Achmea als mede-eigenaar uit.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse