2015 M06 22

Strategische overname

De bedrijfsovername wordt ondersteund door H2 Equity Partners die begin juni instapte en mede-eigenaar van Myler is geworden. Met hulp van de nieuwe grootaandeelhouder wil Myler groeien in de arbeidsbemiddeling, onder meer door strategische overnames. De aankoop van Jenrick is het eerste resultaat van deze samenwerking.

Jenrick Nederland werd in 1986 opgericht als zelfstandig kantoor van Jenrick Group UK, in 1967 opgezet door Jenny en Patrick Murphy. In 2008 is Jenrick Nederland verzelfstandigd als bemiddelaar van zelfstandige it-specialisten voor opdrachtgevers. Het bureau bedient zowel profit als non-profit organisaties met werving, contractmanagement en payroll-diensten. Op het kantoor in Culemborg werken 28 medewerkers.

Myler is in 2009 opgericht door Achmea en Toon van Bodegom als oplossing voor het contracteren van zelfstandige professionals, met name in de ict-sector. Het bedrijf is ook actief in de financiële dienstverlening, personeelszaken, marketing & communicatie en (project)management. Bij het bedrijf werken momenteel twintig medewerkers. Vorig jaar stapte Achmea als mede-eigenaar uit.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!