NCOI Groep neemt Schoevers over

Redactie team, Brookz | April 7, 2015

Strategische overname

De trainingen en erkende opleidingen van Schoevers vormen een belangrijke aanvulling op het opleidingsaanbod van NCOI Groep. De bedrijfsovername past goed in de strategie van NCOI Groep om zijn positie als dé opleider van de Nederlandse arbeidsmarkt verder te verstevigen. Schoevers is al meer dan 100 jaar dé gespecialiseerde opleider voor directiesecretaresses en managementsupportprofessionals in Nederland. Schoevers biedt circa 80 opleidingen voor hooggekwalificeerde secretaresses en managementsupportprofessionals, op erkend MBO- en HBO-niveau, in deeltijd- en in voltijdonderwijs. Jaarlijks volgen meer dan 2.000 studenten een opleiding bij Schoevers.  De omzet van Schoevers bedraagt ruim 10 euro miljoen op jaarbasis. 

Grootste opleider van Nederland

NCOI Groep is met een verwachte omzet van ruim 200 miljoen euro in 2015 de grootste en de meest complete aanbieder van opleidingen en trainingen voor de arbeidsmarkt. Met opleiders als NCOI Opleidingen, NTI, ISBW en Scheidegger worden erkende opleidingen aangeboden op MBO-, HBO- en Masterniveau. Daarnaast behoren gespecialiseerde opleidings- en trainingsinstituten als Boertien Vergouwen Overduin, Computrain, NIBE/SVV, Bestuursacademie Nederland en Markus Verbeek Praehep tot de groep. Samen bieden deze organisaties meer dan 4.000 opleidingen en trainingen, waaraan jaarlijks zo’n 200.000 werkenden deelnemen. Er werken 1.200 medewerkers, aangevuld met meer dan 3.500 docenten. NCOI Groep is preferred supplier voor het grootste deel van de top 500 organisaties in Nederland. 

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse