Nederlandse Force Company overgenomen door Belgen

Redactie team, Brookz | December 13, 2012

Bedrijfsovername

Multi is gespecialiseerd in de uitvoering van engineeringwerkzaamheden van projecten in de maritieme sector, industrie en bouw. Het bedrijf heeft kantoren in België, Nederland en Slowakije. De gedeeltelijke bedrijfsovername is een logisch gevolg van een internationaal groeiplan.
 

‘Wij slagen er als familiebedrijf te blijven groeien in een concurrentiele markt die steeds meer globaliseert’, staat in het persbericht. ‘De bedrijfsovername van Force Company in Nederland is een belangrijke stap in onze groeistrategie.’

Verkopers

De verkopende ondernemers Marc Weijn en Paul Sjoerds blijven als directie nauw betrokken bij Force Company om de nieuwe groeifase vorm te geven. De gehele engineeringgroep telt met het samengaan 250 medewerkers en een totale omzet van 23 miljoen euro.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen