Nederlandse investeerder haalt zelf groeigeld op

2014 M09 22

Bedrijfsopvolging

Soestdijk Capital is een investeringsfonds met een focus op MKB-bedrijven in Nederland met een ondernemingswaarde tussen de 2,5 miljoen en 15 miljoen euro. De Nederlandse investeerder is gespecialiseerd in het begeleiden en financieren van groeistrategieën in het MKB en bedrijfsopvolging voor DGA’s.

‘We zijn uitermate tevreden met het vinden van een nieuwe partner in de vorm Headway, die ons zowel op financieel als strategisch vlak steunt in de waardecreatie binnen onze portefeuille’, legt partner Wai Ki Chiu van Soestdijk Capital uit. ‘De transactie was te allen tijden efficiënt en transparant en Headway heeft zichzelf een zeer betrouwbaar partner getoond.’

Investeerder

De transactie biedt Soestdijk Capital nieuw kapitaal om verder te investeren in MKB-ondernemingen die te maken hebben met bedrijfsoverdracht of behoefte hebben aan groeikapitaal. Na de oprichting in 2008 is er geparticipeerd in 12 deelnemingen waarvan 8 deelnemingen resteren. De investeringsportefeuille bestaat onder andere uit DataExpert, een leverancier van forensische, analytische en incident responsesoftware, en Verasol, een producent van aluminium veranda’s.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!