Nederlandse labelmaker neemt concurrent over

Redactie team, Brookz | October 15, 2013

Meerdere overnames

The Labelmakers Group is marktleider in de Benelux op het gebied van zelfklevende etiketten. Kolibri Labels heeft zich gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige labels voor de cosmetische, chemische en drank- en likeurenmarkt. Met deze overname verbreedt The Labelmakers Group haar aanbod van zelfklevende etiketten en verwerft hierdoor een sterkere positie in de Pan-Europese markt.
 

‘De bedrijfsovername staat in lijn met de strategische plannen voor toekomstige overnames binnen de Europese markt, waarbij we kijken naar bedrijven met dezelfde filosofie’, zegt directeur Hoessein Hadaoui. ‘Met de eerdere overnames van Peha en nu Kolibri Labels is de basis gevormd voor een verdere groei en professionalisering van de groep.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen