Nederlandse Sitmae Reach Services in Duitse handen

Redactie team, Brookz | March 2, 2015

Buitenlandse belangstelling

Grootaandeelhouder Paul Verspoor werd in het traject bijgestaan door Marktlink Fusies & Overnames. Verspoor zocht met het oog op zijn pensioen een koper voor zijn onderneming, waarbij ook zijn klanten het meest bij zijn gebaat. Volgens Vincent Pastoor van Marktlink was de interesse in Sitmae groot. "We zien steeds vaker buitenlandse ondernemingen die in Nederland een bedrijfsovername willen doen. Er zijn veel voorbeelden van ondernemingen waarbij de meest geschikte koper in het buitenland moet worden gezocht."

Strategische overname

Met de bedrijfsovername van Sitmae voorziet de Duitse onderneming een uitbreiding van zijn activiteiten in Nederland. Het bedrijf uit Mannheim is een mondiale speler en bestaat uit een concern met meer dan 500 werknemers en activiteiten in tien landen. Nu Sitmae onderdeel is van Dr Knoell kunnen gespecialiseerde werkzaamheden intern worden uitgevoerd. Jennifer Verspoor komt in dienst van Dr Knoell en wordt als algemeen directeur verantwoordelijk voor de nieuwe Nederlandse tak van Dr Knoell GmbH.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse