Nederlandse Xaton verkocht aan Amerikanen

Redactie team, Brookz | October 29, 2013

Bedrijven te koop

Xaton is een ontwikkelaar van web- en mobiele toepassingen voor klanten als Ziggo en DTG (voorheen De Telefoongids. Mobiquity is een leverancier van complexe, bedrijfskritische enterprise class-applicaties. Door het bedrijf te kopen krijgt de Amerikaanse onderneming toegang tot de Europese markt.
 

Xaton wordt omgedoopt tot Mobiquity Europe en het bedrijf wil op korte termijn meer Europese landenkantoren openen. Mobiquity beschouwt Amsterdam als de ideale locatie voor zijn Europese hoofdkantoor vanwege de centrale ligging en de reputatie van de stad op het gebied van apps en mobiele oplossingen.
 

‘Goed werk moet je internationaal kunnen uitrollen’, zegt directeur Bill Seibel van Mobiquity.

‘De landenkantoren zouden gerealiseerd kunnen worden door bedrijven te kopen. Het grote voordeel daarvan is dat je dan gelijk een team van mensen hebt en je ook klanten binnenhaalt.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen