Normec neemt CROP Certificering over

Redactie team, Brookz | October 3, 2017

Overname

Normec is een snelgroeiende Nederlandse onderneming die actief is in testen, inspecteren en certificeren. Zij beschikt al over een geaccrediteerde certificatie instelling, laboratorium en inspectie-instelling. Met de overname van CROP Certificering versterkt het bedrijf haar positie als de nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren en certificeren in Nederland. Normec werd bij deze bedrijfsovername bijgestaan door Lingedael Corporate Finance.

Enorme groei

Volgens directeur Judith Berentsen van CROP Certificering heeft het bedrijf de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Om het dienstenaanbod te kunnen verbreden en deze groei ook de komende jaren voort te kunnen zetten, is tot deze stap besloten. De directie van CROP Certifcering blijft in handen van Judith Berentsen en wordt aangevuld door Martje Princen. Samen met het huidige management en alle medewerkers van CROP certificering blijven zij de huidige dienstverlening gewoon voortzetten.

Zelf een bedrijf overnemen? Bekijk hier het aanbod bedrijven te koop op Brookz

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen