Ondernemer verkoopt bedrijf aan FD Mediagroep

Redactie team, Brookz | September 18, 2012

Bedrijfsverkoop

Company.info is een uitgever van een online database met alle bedrijfsinformatie van Nederland. Deze bedrijfsinformatie is samengesteld uit diverse bronnen, zoals de Kamer van Koophandel, jaarverslagen, nieuws en bedrijfspublicaties. Met de bedrijfsverkoop wil het Amsterdamse bedrijf verder groeien onder de vleugels van FD Mediagroep.

‘In de afgelopen vier jaar groeiden we ondanks, of wellicht juist dankzij, de economisch zware tijden met meer dan 45 procent per jaar’, zegt commercieel directeur Benedicte Lochtenberg. ‘Gebruikers van Company.info weten dat zij met onze informatie beter voorbereid zijn. En daardoor kunnen bedrijven succesvoller zaken doen. Door de strategische overname van FD Mediagroep hebben we een groter bereik bij potentiele cliënten.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen