Online supermarkt Ruud Maaz verkoopt meerderheidsbelang

Redactie team, Brookz | November 26, 2013

Bedrijfsverkoop

Ruud Maaz is een online supermarkt waar  producten als verse groente, brood, zuivel, vlees en vis tot voorraadartikelen, huishoudelijke producten en originele cadeaus besteld kan worden. Wat Ruud Maaz verkoopt, komt direct van de boer of lokale producenten, met zorg voor mens, dier en natuur.
 

'Doordat Ruud Maaz nu samenwerkt met Lindenhoff, kunnen we de operatie kostenefficiënt inrichten en is de keten nog korter, waardoor producten verser zijn', aldus oprichtster Devi van Huijstee van de online supermarkt over de bedrijfsverkoop. ‘Bovendien is Lindenhoff voorloper als het gaat om kwaliteit, lokaal eten en dierenwelzijn.’

Gedeeltelijke overname

Lindenhoff is een familiebedrijf waarbij al vier generaties aan het roer stonden. Al bijna honderd jaar is de boerderij een plek waar vlees, zuivel en groenten worden verbouwd, verwerkt en gedistribueerd.
 

‘Door deze gedeeltelijke overname kunnen we nog beter invulling geven aan onze missie authentieke voeding bereikbaar te maken’, legt eigenaar Berend te Voortwis van Lindenhoff uit. ‘We zijn naast groothandel ook boer en slager. Dat maakt ons de perfecte aandeelhouder van Ruud Maaz.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen