Gedeeltelijke bedrijfsverkoop Prijsvrij.nl aan DER Touristik

Redactie team, Brookz | July 15, 2014

Bedrijfsverkoop

Op Prijsvrij.nl vinden bezoekers reizen van verschillende aangesloten touroperators, die zonder boekingskosten gereserveerd kan worden. Het ’s-Hertogenbosche bedrijf behaalde vorig jaar een omzet van 24 miljoen euro.

Volgens oprichter Marc van Deursen kan Prijsvrij.nl door de gedeeltelijke overname gemakkelijker doorgroeien. ‘Dat we nu onderdeel worden van de DER Touristik-familie is het beste perspectief dat we kunnen hebben om onze ambitieuze doelen te bereiken’, aldus Van Deursen over de bedrijfsverkoop.

 

Overname

DER Touristik is een reisconcern dat onder de vleugels van het Duitse Rewe-concern valt. Met een aandelenbelang van 50 procent in Prijsvrij.nl (de oprichters houden de andere 50 procent) proberen de Duitser voet aan de grond te krijgen in de Nederlandse online reismarkt.

‘Prijsvrij.nl is een snelgroeiende reiswebsite in de zeer interessante Nederlandse markt’, legt directeur Sören Hartmann van DER Touristik de overname uit. ‘Het team en de technologie van deze onderneming hebben ons overtuigd. Wij grijpen deze kans om onze buitenlandse markt te vergroten.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen