Gedeeltelijke bedrijfsverkoop Prijsvrij.nl aan DER Touristik

2014 M07 15

Bedrijfsverkoop

Op Prijsvrij.nl vinden bezoekers reizen van verschillende aangesloten touroperators, die zonder boekingskosten gereserveerd kan worden. Het ’s-Hertogenbosche bedrijf behaalde vorig jaar een omzet van 24 miljoen euro.

Volgens oprichter Marc van Deursen kan Prijsvrij.nl door de gedeeltelijke overname gemakkelijker doorgroeien. ‘Dat we nu onderdeel worden van de DER Touristik-familie is het beste perspectief dat we kunnen hebben om onze ambitieuze doelen te bereiken’, aldus Van Deursen over de bedrijfsverkoop.

 

Overname

DER Touristik is een reisconcern dat onder de vleugels van het Duitse Rewe-concern valt. Met een aandelenbelang van 50 procent in Prijsvrij.nl (de oprichters houden de andere 50 procent) proberen de Duitser voet aan de grond te krijgen in de Nederlandse online reismarkt.

‘Prijsvrij.nl is een snelgroeiende reiswebsite in de zeer interessante Nederlandse markt’, legt directeur Sören Hartmann van DER Touristik de overname uit. ‘Het team en de technologie van deze onderneming hebben ons overtuigd. Wij grijpen deze kans om onze buitenlandse markt te vergroten.’

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!