Oudste familiebedrijf van Nederland noodgedwongen verkocht

2013 M04 19

Bedrijfsverkoop

Touwfabriek G. van der Lee produceert en distribueert hoogwaardige touwen van natuurlijke en synthetische vezels voor de offshore-, scheepvaart- en defensie-industrie. Er wordt onder andere abseiltouwen voor de elite-eenheden van het Britse leger gemaakt.
 

‘Wij zijn erg tevreden met deze bedrijfsverkoop’, zegt directeur Erik van Broekhuizen van Touwfabriek G. van der Lee. ‘Door deze strategische overname blijft de kennis en eeuwenoude traditie van ons bedrijf behouden en is ons voortbestaan en groei voor langere tijd gewaarborgd.’

Bedrijfsovername

Koper Hendrik Veder Group is een Europese producent en distributeur van staalkabelproducten voor de offshore, maritieme en industriële sector. Het bedrijf is een participatie van Active Capital Company, een investeringsmaatschappij met deelnemingen in Nederlandse productie- en handelsbedrijven.
 

‘De strategische overname van G. van der Lee’s vakmanschap in touwproductie aan de expertise van Hendrik Veder Group in staalkabelproductie creëert een combinatie die een breed assortiment aan hoogwaardige kabels kan aanbieden aan haar klanten’, aldus directeur Berend Reinink van Hendrik Veder Group.
 

Aardig om te weten: momenteel is Koninklijke Tichelaar Makkum het oudste familiebedrijf (373 jaar in de familie Tichelaar) van ons land.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!