AutoScout24 neemt AutoTrader over

Redactie team, Brookz | March 29, 2016

Auto Trader is met meer dan één miljoen bezoekers en 150.000 advertenties de derde grootste automotive portal in ons land. De European AutoTrader B.V. beheert de auto advertentiewebsite AutoTrader.nl in Nederland. Met een jaarlijkse omzet van meer dan 6 miljoen euro, meer dan 4.000 professionele autobedrijven als klant,150.000 advertenties en 1 miljoen unieke bezoekers per maand, heeft AutoTrader een sterke positie in de Nederlandse markt. De bekende naam en langgevestigde marktpositie maken het een aantrekkelijke portal voor potentiële autokopers.

Strategische overname

Auto Scout 24 is één van de grootste automotive portals in ons land voor gebruikte en nieuwe auto’s en een dochteronderneming van Scout 24 AG. Met deze overname zal Scout24 haar leidende marktpositie nog verder uitbreiden. AutoScout24 maakt deel uit van het Duitse Scout24, dat weer een onderdeel is van het beursgenoteerde Deutsche Telekom. Volgens de eigen website is AutoScout24 sinds 2000 actief als automarktplaats. In Nederland werken 20 mensen voor deze organisatie, in heel Europa gaat het om 350 mensen.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen