Overname Bakker Detachering B.V.

Redactie team, Brookz | July 2, 2015

Buitenlandse uitzendkrachten

Bakker Detachering B.V. is een uitzendorganisatie die ruim 10 jaar voornamelijk buitenlandse werknemers uitzendt. In deze tijd is de onderneming uitgegroeid tot een ABU gecertificeerde organisatie die continue ca. 600 uitzendkrachten uitzendt met name in Noord-Holland en Friesland.

Strategische overname

De bedrijfsovername, die na een langere periode van voorbereiding tot stand is gekomen, sluit aan bij de strategie van Van Koppen & Van Eijk om een sterke landelijke dekking te realiseren. Het klantenbestand en een nauwe samenwerking met het kantoor in Zwaagdijk, zorgen ervoor dat Van Koppen & Van Eijk een sterke basis in Noord Holland heeft.

Met de overname van Bakker Detachering groeit het aantal uitzendkrachten van Van Koppen en Van Eijk dat dagelijks in Nederland en Polen werkzaam is naar meer dan 8500 en het aantal filialen naar 12 in Nederland, 12 in Polen en een filiaal in Hongarije.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen