Overname bedrijf Marqit door VNU Exhibitions

Redactie team, Brookz | July 12, 2013

Bedrijfsovername

Na de eerdere overname per van Quel Business Information is de overname van het bedrijf Marqit een logische stap voor VNU Exhibitions in de ambitie om de marketingpartner die 365 dagen per jaar offline én online leads aan haar klanten uitlevert, te worden.
 

‘Na de bedrijfsovername van Quel.nl eerder dit jaar, is dit een cruciale stap om snel aan de toenemende vraag vanuit de markt naar offline én online leads, te kunnen voldoen’, aldus directeur John van der Valk. ‘Met Marqit wordt al enige jaren intensief samengewerkt rond de Nederlandse en Belgische ICT beurzen.’

Bedrijfsverkoop

Marqit is marktleider in de Benelux op het gebied van online leadgeneratie in met name de IT-markt, met een partnernetwerk dat - naar eigen zeggen - dagelijks meer dan 200 duizend zakelijke beslissers bereikt.
 

‘Wij kennen VNU Exhibitions al jaren en samen bieden wij succesvolle marketingconcepten aan IT-leveranciers’, zegt directeur Roderick Wijsmuller over de bedrijfsverkoop. ‘Wij zoeken groei binnen en buiten het IT-segment en VNU Exhibitions is daarvoor de aangewezen partner. De synergie zal snel worden gerealiseerd waarbij kennisverbreding over en weer een belangrijke succesfactor is.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen