Overname Ciber Nederland door Manpower

Redactie team, Brookz | June 9, 2016

Strategische overname

Experis houdt zich in Nederland bezig met werving, selectie, interim- en zelfstandige professionals op projectbasis. Met de overname van Ciber Nederland verwacht ManpowerGroup zijn ict-mogelijkheden in Nederland te kunnen uitbreiden en te groeien met Experis. Dit onderdeel binnen de uitzendorganisatie houdt zich bezig met professionele detachering en arbeidsmarktoplossingen op projectbasis. Ciber Nederland is ruim tien jaar actief en is gespecialiseerd in onder andere enterprise resource planning (erp)-implementaties van bijvoorbeeld SAP, Infor en Microsoft Dynamics en in infrastructuurbeheerprojecten.

Zelf een bedrijf overnemen? Bekijk hier alle bedrijven te koop op Brookz

Wereldwijde uitzendorganisatie

ManpowerGroup heette voorheen Manpower Inc. en is een Amerikaanse, wereldwijd opererende uitzendorganisatie met meer dan 30.000 werknemers. Ciber is in 1974 in de Verenigde Staten opgericht en heeft zo'n 6500 werknemers. Ciber Nederland blijft voorlopig onder dezelfde naam actief. Het heeft vestigingen in Amsterdam, Nieuwegein, 's-Hertogenbosch, Rotterdam. Het hoofdkantoor staat in Eindhoven. De ruim vierhonderd medewerkers gaan over naar de uitzendorganisatie zodra de transactie afgerond wordt. De verwachting is dat dit halverwege juni, na goedkeuring op alle regelgeving, gebeurt.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse