Overname Cyrotainer door Air Liquide

Redactie team, Brookz | April 11, 2017

Naast het hoofdkantoor in Schiedam, is het bedrijf werkzaam vanuit 3 locaties verspreid over Nederland, Duitsland en Frankrijk. Cyrotainer is actief op de markt voor tijdelijke stikstoftoevoer en –services, voornamelijk voor de petrochemische raffinage-industrie alsook de pijpleiding operator in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het bedrijf realiseerde in 2016 een omzet van ongeveer 4 miljoen euro.

Bedrijfsovername

Air Liquide beheert het grootste netwerk van industriële gassen in Europa met een totale lengte van 2225km tussen Mons en Rotterdam, en is sinds 1906 actief in de Benelux, waar het 27 industriële vestigingen runt. De groep telt in de Benelux meer dan 1200 medewerkers en belevert meer dan 65.000 en patiënten. In 2016 realiseerde het bedrijf een omzet van 18,1 miljard euro. Volgens Lars Strandberg, VP van Air Liquide North-West Europe, is de bedrijfsovername geheel in lijn met de door het bedrijf gehanteerde groeistrategie voor Europa. 

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen