Overname Deltec Software door Novulo

Redactie team, Brookz | November 13, 2015

Meerwaarde

Novulo is in 2003 opgericht en gespecialiseerd in webbased bedrijfssoftware. Daarmee heeft het bedrijf een nieuwe vorm van bedrijfssoftware geïntroduceerd als alternatief voor pakketsoftware of maatwerk. De bedrijfsovername van Deltec biedt het Twentse bedrijf kans om ook in deze niche markt een goede marktpositie te verkrijgen. De combinatie van de kennis en producten van beide bedrijven bieden een absolute meerwaarde en marktpotentieel. Novulo werd in de aankoop begeleid door Marktlink Fusies & Overnames.

Leidende marktpositie

Deltec is door eigenaar Hans van Eiken opgericht in de jaren ’70. Het bedrijf heeft een leidende positie opgebouwd in de automaterialenbranche. De software is gericht op de volledige automatisering van groothandels en grossiers in automaterialen, banden en aanverwante artikelen. Deltec biedt zowel softwarepakketten voor de interne automatisering als voor. Bij de onderneming zijn circa 10 werknemers werkzaam. Samen bedienen zij meer dan 100 nationale en internationale klanten.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse