Strategische overname door sierbestrater Wienerberger

Redactie team, Brookz | February 1, 2013

Bedrijfsovername

Wienerberger is wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen en marktleider in de inframarkt voor gebakken straatbakstenen. Overnameprooi Steenvisie is een groothandel in bestratingsoplossingen.
 

‘Sinds 2012 richten we ons nadrukkelijker op de tuinmarkt, bovenop onze posities in infra en bouw, zegt directeur Bert Jan Koekoek. ‘De bedrijfsovername van Steenvisie past uitstekend binnen onze ambities als marktleider in keramische oplossingen voor bouwen en bestraten. Gebakken straatstenen bieden meerwaarde aan publieke en private buitenruimtes.’

Bedrijfsoverdracht

Wienerberger Steenvisie wordt na de bedrijfsoverdracht verantwoordelijk voor de groothandelsactiviteiten binnen de markt voor tuin- en sierbestrating. De ‘nieuwe’ onderneming verhuist van Spijk naar de centraal gelegen locatie van Wienerberger Zennewijnen in Tiel.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen