Payroll Select neemt EasyStaff over

Redactie team, Brookz | July 1, 2016

EasyStaff heeft 40 mensen in dienst en werkt voor opdrachtgevers uit diverse sectoren. Het bedrijf, eigendom van Bas van Lingen en Wim Boonen, had in 2014 een gefactureerde omzet van 56 miljoen euro.

Buy and build

Voor Payroll Select is het al de zesde overname in ruim twee jaar. Sinds ABN Amro Participaties een minderheidsbelang in het bedrijf nam, in 2014, voert de onderneming een actief aankoopbeleid. Grootaandeelhouder is de ondernemer Rick Simons. Payroll Select is gevestigd in Zutphen en Deventer en heeft een team van 120 medewerkers. De onderneming werkt vooral voor callcenters, onderwijs, horeca en de intermediaire markt.

Nederland telt ruim 200 bedrijven die zich richten op payrolldienstverlening. Ook grote uitzendorganisaties of arbeidsbemiddelaars hebben soms een eigen afdeling voor payrolling. Grote spelers zijn Tentoo, Kolibrie, Please Payroll en WePayPeople.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen