Eerland Certifications & Laboratorium overgenomen

Redactie team, Brookz | March 8, 2016

Het driemanschap dat Eerland overneemt is afkomstig van Orangefield, een advies- en serviceorganisatie voor internationaal opererende bedrijven.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Eerland Certification – opgericht in 1994 – richtte zich in haar beginjaren op het adviseren van bedrijven en instellingen op het gebied van Bouw- en Sloopafval. Sedert de overname door Egon & Francoise in 2007, heeft Eerland zich ontwikkeld tot een certificerende organisatie op het gebied van asbest, slopen, recycling, milieu, veiligheid, sanering, bodemonderzoek en civiel technisch testen.

 
Marktleider

Eerland Certifications is momenteel als certificerende instelling absolute markleider in de Bouw- en Sloopafval branche. Joep Bruins, Marco Zomer en Martje Princen gaan de succesvolle aanpak - bestaande uit de combinatie van inhoudelijke deskundigheid en een flexibele, aanspreekbare organisatie - met veel enthousiasme voortzetten. De verkopende partij – De Terp Holding B.V. – is in deze transactie bijgestaan door Diligence. Het overnemende driemanschap is begeleidt door Lexence.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse